Prijavite se

Učestvujte sa nama u donošenju odluka

Prijavite se na vaš nalog koristeći podatke koje ste nam ostavili prilikom registracije. Nakon prijave bićete u mogućnosti da nam sa vaše lične stranice pošaljete komentar, predlog, primedbu ili sugestiju. Hvala.

Zaboravili ste lozinku? Pošaljite zahtev za novu

Niste registrovani? Kreirajte nalog

Da biste se uspešno registrovali i kreirali novi korisnički nalog potrebno je uneti obavezna polja označena zvezdicom (*)

Registrujte se

Učestvujte sa nama u donošenju odluka

Da biste postali naš član, neophodno je da se registrujete kao korisnik. Nakon što registrujete svoje korisničko ime i lozinku, potrebno je da se prijavite na sistem i imaćete mogućnost da na Vašoj stranici "Moj portal" uputite određene primedbe, pohvale, sugestije ili predloge koji se tiču bezbednosti saobraćaja na teritoriji Grada Novog Sada.

Pored toga što ćete na ovaj način doprineti boljem dononošenju budućih odluka koje se tiču bezbednosti saobraćaja u Vašem gradu, na Vašem portalu smo za Vas odvojili dokumente koji će biti dostupni samo registrovanim korisnicima.

Isto tako na vašu mejl adresu će stizati obaveštenja o našim novim aktivnostima, planiranim događajima, obukama, itd.

Registracija je besplatna i pruža vam mogućnost da po potrebi menjate ili dopunite svoje podatke, i budete stalno u kontaktu sa Savetom za koordinaciju bezbednosti saoraćaja na teritoriji Grada Novog Sada.

Ukoliko imate tehničkih problema prilikom registracije ili prijave na sistem, molimo vas da kontaktirate našu tehničku podršku putem adrese podrska@sbsns.rs

Obnovite Vašu lozinku

Ukoliko ste zaboravili Vašu lozinku i želite da Vam je pošaljemo na Vašu imejl adresu, upišite je u navedeno polje i poslaćemo Vam je za nekoliko trenutaka.